htkm logo
   

KEU
KEN

keuken

U wilt uw familie/vrienden wel uitnodigen om te komen eten, maar niet de hele dag in de keuken staan of naar een restaurant? Huur dan de Huis-, tuin- en keukenman in als kok aan huis. U bespreekt met hem het menu, hij kookt voor u in uw keuken een verrassende en culinaire maaltijd. Hij maakt daarbij gebruik van verse en lokale produkten.
Heeft u speciale wensen? Geen probleem, hij houdt er rekening mee. Voor gezelschappen tot 16 personen. Voor grotere groepen werkt de huis- tuin- en keukenman samen met Birgit Flüg, kok-aan-huis.

Voorbeeldmenu
*** Voorgerecht:
Pompoensoep met gember

*** Hoofdgerecht:
Groninger weiderund in pruimensaus. Vlaamse rode kool met appeltjes. Gecaramelliseerde tamme kastanjes. Gratin van aardpeer en aardappel in ricotta. salade van wilde spinazie met sinasappeldressing.

*** Nagerecht
Vanilleparfait met mangosorbetijs.

Kookworkshop
Een kookworkshop is ook mogelijk. Bijvoorbeeld in kroketten maken, ‘zacht garen’, zelf pasta draaien. Of eerst samen oesters rapen om ze tot een maaltijd te verwerken.  De Huis-, tuin- en keukenman weet hoe en kan er gepassioneerd over vertellen. Bij u thuis of in het huiskamerrestaurant de Gastentafel.

Ervaring
Zelfstandig werkend kok in diverse restaurants en grootkeukens, gastentafel aan huis en vele familiedineetjes

Hans van den Berg
Leensterweg 55
9977 PB Kruisweg
0595 577270
06 13939362

huis- tuin- en keukenman

 


meer foto's?